Reise & Opplevelser

Julegavetips til reiseglade

Det har blitt veldig populært å gi bort opplevelser, så her finner du opplevelsesgavetips til både ham og henne, men også til familier og venner. En opplevelsesgave kan være mange ting - alt fra matlagingskurs til en velværende spa-dag, baneracing eller hvorfor ikke en utenlandstur.

Det finnes opplevelser på land, i vann, i luften og alt derimellom. Skjem bort noen du er glad i, opplev noe sammen eller benytt anledningen til å unne deg selv en uforglemmelige opplevelse. Opplevelser som gave er både personlig og morsomt, og det er også en gave som skaper minner for livet.

Hos Youwish for eksempel kan du velge mellom over 500 forskjellige opplevelsesgaver.

Hvis du liker å være ute i naturen og nyte frisk luft, kan du blant annet velge opplevelser som fluefiske, se på nordlyset eller tilbringe natten i en iglo. Trives du i vann har du muligheten til å dra på kajakkeventyr, elvesnorkling, ekstremrafting eller prøve vannscooter.

De mest populære gavene for gastronomiske opplevelser er gourmetmiddager, matlagingskurs og smaksprøver med sjokolade, vin, ost, øl eller pølser.

Er du på utsikk etter en gave til noen som trenger å komme seg vekk fra hverdagen og slappe av ta en titt i opplevelseskategoriene "Helse og velvære". Her finner du eksempler på gavekort for massasje eller avslappende spa-opplevelser.

Hvis du heller vil oppleve noe med familien, kan du for eksempel gå på rafting, gå på spøkelsesvandring eller ta en tur innomm klatreparken.

Hvis du vil gi en gave utenom det vanlige, vil du definitivt finne den rette opplevelsesgaven hos Youwish. Under kategoriene Eventyr & Action finner du gavekort for helikopterturer, bilkjøring av sportsbiler, luftballongflyvninger og mange andre opplevelse med adrenalin.