Julekalendere til voksne og barnFor å finne flere ferdige julekalendere kan vi anbefale å ta en titt på advent-kalender.net.
Her får du et stort oversikt over adventskalendere til både voksne og barn i alle slags kateogrier. Velg mellom kalendere fylt med godteri, skjønnhetsprodukter, leker, spiselig innhold, bøker, te, kaffe, sokker og mer.

Populære julekalendere i 2023

Det er et mangfold av julekalendere på markedet. Vi har samlet noen av de vi mener er de beste for sesongen.

Det er for alle individuelt hva vi ønsker i julekalenderen, akkurat som i gaver under treet. I år er Fidget Toys et populært ønske blant barna og spesielt Squishies og andre klembare små figurer er høyt ønsket. Ellers har Lego igjen fått skikkelig popularitet og blir fort utsolgt. Lego Star Wars, Lego Friends og Lego Harry Potter kan være tre heite tips. Godteri slår heller aldri feil. Sjekk ut Jelly Belly med Harry Potter for en kul adventskalender i år.

Voksne setter også pris på noe søtt, men kanskje med litt mer voksen smak. Prøv gjerne Sverre Sætre, Karamelleriet eller en julekalender med sjokoladetrøfler. Hvis ikke finnes det mange hudpleie-kalendere og da er Rituals sin kalender alltid en hit med produkter som passer for både han og henne. Erotiske kalendere er dessuten også en hit, her har Nytelse sin adventskalender vært en bestselger i flere år. Sinful sine kalendere er også blant de mest populære.

Julekalender til voksne 2023

Det er ikke bare barn som skal ha adventskalender, de voksne har nemlig fått et veldig stort utvalg av adventskalendere nå. Her finner man både et utvalg innen godterikalendere🍬 med forskjellige smaker, mye kosmetikk og sminkekalendere💄 til både han og henne, og ikke minst erotiske adventskalendere💕 er blitt superpopulære og er blant kalenderne som selger mest.

Julekalender til barn 2023

Selvfølgelig har barna også sine adventskalendere. Her finnes det et stort utvalg, og du finner noe både innen leker, godteri, samlerobjekter, klær og noe sminke for de små. Vi har over nevnt Fidget Toys og Lego som populære julekalendere, men også fotballkort, Mummi, Ooshies og Forskerfabrikken sin adventskalender er blant de populære valgene.