Julekalendere til voksne og barnFor å finne flere ferdige julekalendere kan vi anbefale å ta en titt på advent-kalender.net.
Her får du et stort oversikt over adventskalendere til både voksne og barn i alle slags kateogrier. Velg mellom kalendere fylt med godteri, skjønnhetsprodukter, leker, spiselig innhold, bøker, te, kaffe, sokker og mer.

Populære julekalendere i 2024

Det er et mangfold av julekalendere på markedet. Vi har samlet noen av de vi mener er de beste for sesongen.

Det er for alle individuelt hva vi ønsker i julekalenderen, akkurat som i gaver under treet. I år er Fidget Toys et populært ønske blant barna og spesielt Squishies og andre klembare små figurer er høyt ønsket. Ellers har Lego igjen fått skikkelig popularitet og blir fort utsolgt. Lego Star Wars, Lego Friends og Lego Harry Potter kan være tre heite tips. Godteri slår heller aldri feil. Sjekk ut Jelly Belly med Harry Potter for en kul adventskalender i år.

Voksne setter også pris på noe søtt, men kanskje med litt mer voksen smak. Prøv gjerne Sverre Sætre, Karamelleriet eller en julekalender med sjokoladetrøfler. Hvis ikke finnes det mange hudpleie-kalendere og da er Rituals sin kalender alltid en hit med produkter som passer for både han og henne. Erotiske kalendere er dessuten også en hit, her har Nytelse sin adventskalender vært en bestselger i flere år. Sinful sine kalendere er også blant de mest populære.

Julekalender til voksne 2024

Det er ikke bare barn som skal ha adventskalender, de voksne har nemlig fått et veldig stort utvalg av adventskalendere nå. Her finner man både et utvalg innen godterikalendere🍬 med forskjellige smaker, mye kosmetikk og sminkekalendere💄 til både han og henne, og ikke minst erotiske adventskalendere💕 er blitt superpopulære og er blant kalenderne som selger mest.

Julekalender til barn 2024

Selvfølgelig har barna også sine adventskalendere. Her finnes det et stort utvalg, og du finner noe både innen leker, godteri, samlerobjekter, klær og noe sminke for de små. Vi har over nevnt Fidget Toys og Lego som populære julekalendere, men også fotballkort, Mummi, Ooshies og Forskerfabrikken sin adventskalender er blant de populære valgene.

5 av årets mest populære adventskalendere

 1. L'oreal Paris Advent Calendar
  - Julekalender fylt med 24 skjønnhetsprodukter fra det kjente merket L'oreal Paris.
 2. Toms Julefabrik Julekalender
  - Gjør ventetiden mot jul ekstra søt med godterier som slikkepinner, pastillesker og sjokolade fra Toms.
 3. Marabou Oreo
  - Tell ned til jul med smakfulle sjokoladebiter av melkesjokolade fra Marabou med hasselnøtt- og oreofyll og oreokjeks.
 4. Youty The Black Calendar
  - Populære kalendere fra Youty Group hvor du finner blant annet Blush blant butikkene. Her venter 24 skjønnhetsfavoritter som hudpleieprodukter, sminke, dufter og hårpleieprodukter fra populære merke i en stilig, svart og fløyelsaktig sminkeveske. Youty Group tilbyr dessuten også 2 andre julekalendere i år.
 5. Sinful Original Julekalender
  - Sinful tilbyr ikke mindre enn 6 forskjellige erotiske julekalendere som alle er populære. Sinful Original julekalender kaprer likevel så vidt førsteplassen foran Premium-utgaven. Her finner du 24 luker spekket med erotiske produkter som passer til både han og henne og ikke minst dere som par.

Hvilke typer julekalendere finnes det?

Det finnes en rekke forskjellige typer julekalendere som har blitt populære i løpet av årene, og de gir alle en spennende måte å telle ned dagene til jul på. Her er noen av de mest vanlige typene julekalendere:

Tradisjonelle sjokoladekalendere:

Den mest kjente julekalenderen som de fleste av oss har et forhold til er sjokoladekalenderen. Den består av 24 små sjokoladebiter, en for hver dag i desember frem til jul. Barn elsker å åpne luke for luke og nyte den søte overraskelsen hver dag, men kommer noen til å jukse?

Leker og figurer:

I 2023 er mange av julekalenderne fylt med små leker eller figurer. Hver luke skjuler en ny liten gave som kan inkludere alt fra LEGO-figurer til små kosedyr eller andre morsomme overraskelser. Julekalendere med forskjellige eksperimenter er også blitt populære.

Kosmetikk- og skjønnhetskalendere:

For de som er interessert i skjønnhetsprodukter, er det en rekke julekalendere som inneholder mini-versjoner av populære kosmetikk- og hudpleieprodukter og noen har til og med full size produkter, disse er derimot ofte av den dyrere sorten. Dette gir en flott mulighet til å prøve ut nye produkter.

Erotiske adventskalendere:

I dag er også erotiske adventskalendere blitt veldig populære blant voksne. Her finner du 24 erotiske produkter fordelt på lukene, dette kan være både diverse erotiske leketøy og forskjellig tilbehør. Du finner kalendere tilpasset til han og henne og ikke minst dere som par.

Te- og kaffekalendere:

Te- og kaffekjennere kan glede seg over spesielle julekalendere som gir en ny smaksopplevelse hver dag. Dette kan inkludere ulike teblader, kaffeposer eller til og med krydder. Mange julekalendere består av nye typer kapsler hver dag.

Adventskalendere med bøker:

For bokelskere er det julekalendere som inneholder 24 små bøker, en for hver dag. Dette er en flott måte å oppmuntre til lesing og utforske nye forfattere og sjangre.

Håndlagde julekalendere:

Noen velger å lage egne julekalendere, gjerne med personlige overraskelser. Dette kan inkludere hjemmelagde gaver, kjærlighetsnotater eller aktivitetskort for å tilbringe tid sammen.

Elektroniske julekalendere:

Med den økende digitaliseringen har elektroniske julekalendere blitt stadig mer populære. Disse kan være spillkalendere, apper eller nettsteder som gir daglige utfordringer, premier eller nye gode tilbud hver dag.

Gode gjerninger-kalendere:

Noen julekalendere fokuserer på å utføre gode gjerninger hver dag i desember. Dette kan inkludere å gi til veldedighet, hjelpe andre eller spre glede til nære og kjære.

DIY-julekalendere:

Kreativiteten kjenner ingen grenser, og mange lager sine egne julekalendere. Dette kan inkludere alt fra små gaver i hjemmelagde esker til en juletrekalender der hver "luke" er en ny juletrepynt som henges på treet.

Uansett hvilken type julekalender man velger, er det en flott måte å skape spenning og glede i tiden frem til jul. Julekalenderne gir en daglig påminnelse om den kommende festsesongen og hjelper med å bygge opp forventningen til den store dagen.