Julekalendere til voksne og barnFor å finne flere ferdige julekalendere kan vi anbefale å ta en titt på advent-kalender.net.
Her får du et stort oversikt over adventskalendere til både voksne og barn i alle slags kateogrier. Velg mellom kalendere fylt med godteri, skjønnhetsprodukter, leker, spiselig innhold, bøker, te, kaffe, sokker og mer.

Populære julekalendere i 2022

Det er et mangfold av julekalendere på markedet. Vi har samlet noen av de vi mener er de beste for sesongen.

Det er for alle individuelt hva vi ønsker i julekalenderen, akkurat som i gaver under treet. I år tror vi for barna så er det Fidget Toys som gjelder og blir en stor hit blant mange. Ellers har Lego igjen fått skikkelig popularitet og blir fort utsolgt. Lego Avengers og Lego Harry Potter kan være to heite tips. Godteri slår heller aldri feil.

Voksne setter også pris på noe søtt, men kanskje med litt mer voksen smak. Prøv gjerne Karamelleriet eller Julekalender trøfler. Hvis ikke finnes det mange hudpleie-kalendere og da er Rituals sin kalender alltid en hit. Erotiske kalendere er dessuten også en hit, her har Nytelse sin adventskalender vært en bestselger i flere år.